Actualitat Notícies

PARTICIPACIÓ HOSTALERS LOCALS. FESTA SEGA DE L 'ARRÒS

22 de setembre de 2019
PARTICIPACIÓ HOSTALERS LOCALS. FESTA SEGA   DE L 'ARRÒS

El pròxim 22 de setembre de 2019, se celebrarà al Port de Catarroja la VIII edició de la Festa de la Sega de l’Arròs, un esdeveniment organitzat pel Consell Regulador Denominació d’Origen Arròs de València amb el suport de l’Ajuntament de Catarroja.

Durant eixe dia, milers de persones visiten el nostre Port i descobreixen la cultura i les tradicions del cultiu de l’arròs i, a més, es delecten amb arrossos cuinats amb producte d’aquesta –nostra- denominació d’origen.

Enguany, com a novetat, tant el Consell Regulador com l’Ajuntament de Catarroja han mostrat el seu interés perquè les cuineres i cuiners que oferisquen aquestes especialitats gastronòmiques siguen, a ser possible, de Catarroja. Per això, vos remetem, adjuntes, les condicions de participació en l’activitat que estableix el Consell Regulador per si fóra del vostre interés formar part d’aquesta celebració cultural i gastronòmica.

Els hostalers o cuiners de Catarroja interessats han de contactar a través del correu adl@catarroja.es i en setembre ens posarem en contacte amb ells.

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

DOSSIER INFORMATIU FESTA SEGA DE L'ARRÒS (Edició 2018)

© 2015 - Ajuntament de Catarroja - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball