Actualitat Notícies

PROVEÏDORS LOCALS MATERIALS PROTECCIÓ COVID19

Segons el Pla de Desescalada per fases aprovat pel consell de ministres es procedirà a una obertura gradual de comerços i establiments al públic.

Per a evitar contagis en aquestes obertures és necessari que l'establiment compte amb elements de protecció.

Per això des de la Regidoria d'impuls econòmic  volem unificar un llistat de proveïdors locals que puguen vendre aquest tipus d'elements per a posar-lo en coneixement dels comerciants de Catarroja.

Hui més que mai és necessària la sinergia i col·laboració entre les diferents activitats locals.

El llistat que els oferim és merament informatiu. Hauran de contactar amb l'empresa en qüestió per a comprovar que  els productes tenen l'homologació exigida o que compleixen amb les recomanacions oportunes en el cas que siga necessària.

Aquesta relació s'anirà actualitzant amb nous proveïdors quan ens facen arribar les seues propostes a adl@catarroja.es

  • CORTINAS PANDORA
    • Persiana enrollable con tejido de Pvc en diferentes grosores y acabado ignífugo o normal,con mando a distancia y motor a batería(sin instalación eléctrica)para utilizar como pantalla protectora
  • ALFIL BE
    • Màscares amb vàlvula ; màscara tèxtil reutilitzable i filtres ; màscares d'higiene; ulleres de protecció ocular ; guants; cobreix sabates; capells polipropilè; bata polietilé; bus amb caputxa d'un sol ús; mampares divisòries ;mampares metacrilat; cinta adhesiva de senyalització (àrea especial o perill) vinils senyalització ;solució *hidroalcohólica; productes desinfectants i bactericides
  • REFORMAS TARAZONA
    •  Pantallas y mamparas de protección
© 2015 - Ajuntament de Catarroja - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball