Actualitat Notícies

FORMACIÓ GRATUÏTA PER A COMERCIANTS

FORMACIÓ GRATUÏTA PER A COMERCIANTS

El Servei Públic d'Ocupació Estatal subvenciona cursos online dirigits a persones treballadores i autònomes del sector comerciAL

Aquests cursos estan dirigits a persones treballadores i autònomes d'empreses del sector comercial, per exemple: xicotet comerç (siga de moda, alimentació, decoració, basar, etc.), administracions de loteries, estancs, floristeries, vehicles, intermediaris del comerç, estacions de servei, aparcaments i garatges, grans magatzems, activitats d'envasament i empaquetat.

Són més de 20 cursos online de diferents temàtiques amb l'objectiu de dinamitzar el sector a través de la millora professional. L'alumne podrà adquirir competències en noves tecnologies, direcció comercial, negociació amb proveïdors, màrqueting, etc.

Per què buscar la contínua millora professional?
El sector comercie és un dels quals més ha evolucionat a causa de les noves exigències del mercat, especialment el comerç minorista, on les àrees més demandades d'ocupació destaquen a adquirir noves competències digitals.

Els cursos, enfocats a cobrir les necessitats formatives del sector, els impartirà Cursos Femxa a través de la seua plataforma e-learning. Es tracta de cursos eminentment pràctics per a afavorir la consecució de noves competències professionals aplicades al sector comerç, a més, la formació té les següents característiques:

Modalitat online i de curta duració: l'alumne podrà accedir sense limitacions horàries ni desplaçaments, facilitant així, poder compatibilitzar-ho amb la seua activitat professional i personal.
Accés a la plataforma les 24 hores: el contingut didàctic estarà disponible en la plataforma del curs i serà accessible les 24 hores del dia.
Tutors especialitzats:  el tutor orientarà i donarà suport a l'alumne/a durant tot el curs.
Gratuïts: és formació 100% subvencionada pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, per la qual cosa no tindrà cap cost econòmic per a l'alumne.
Diploma d'especialitat del SEPE: en finalitzar el curs amb èxit s'entregarà el diploma reconegut pel SEPE en tractar-se d'una especialitat oficial.
El termini d'inscripció ja està obert i les places són limitades. S'assignaran per ordre d'arribada de cada sol·licitud.

 Cursos

Per a les persones interessades, poden sol·licitar més informació i sol·licitar la seua plaça en els següents canals:

Telèfon gratuït: 900 100 957
E-mail: atencionalumno@femxa.com
Web: https://www.cursosfemxa.es/cursos-comercio-gratis

© 2015 - Ajuntament de Catarroja - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball