Actualitat Notícies

ELS DIVENDRES CUINA AL MERCAT

ELS DIVENDRES CUINA AL MERCAT

Amb l'objectiu d'apropar els aliments frescs, ecològics i adquirits al comerç local, la Regidoria d'Impuls Econòmic en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i el comerç local ha habilitat una Cuina Municipal al Mercat de Catarroja.

La idea és apropar per una banda a menuts i menudes coneiximents per reconèixer productes frescos, la seua elaboració, conéixer les eines de cuina, el seu ús correcte i segur, la seua neteja i conservació (MENUDA CUINA)

També, promoure un consum responsable, per optimitzar matèria primera, minimitzar el rebuig, fomentar la recollida selectiva, així com mesures d'higiene en la cuina i la taula.

A més, aprofitar per a conéixer receptes tradicionals amb productes de temporada (LA NOSTRA CUINA); conéixer també receptes de diferents països (LA CUINA DEL MÓN); conéixer receptes saludables per introduir en el dia a dia (CUINA SALUDABLE); o tècniques més avantguardistes (CUINA DE MERCAT).

Per fer-ho possible, l'Ajuntament promourà tallers i demostracions, però també qualsevol negoci vinculat a l'hostaleria o pastisseria, així com qualsevol ciutadà o ciutadana, podrà demanar les instal·lacions per elaborar els plats que elegisca i donar a conéixer el seu saber culinari.(Normes ús cessió d'espai)

Sense oblidar, per descomptat, que l'objectiu fonamental és divertir-se cuinant i fer poble!
Els tallers tindran lloc al Mercat Municipal de Catarroja, a la llotja núm. 8, els divendres de vesprada. Les places son limitades i es necessari inscripció prèvia.
INSCRIPCIONS al taller de cuina.

Si estàs interessat o interessada a participar o fer una exhibició de cuina, contacta a través del correu adl@catarroja.es

INSCRIPCIONES al taller de cocina

Els tallers de cuina començaràn de nou el 18 d'octubre. Consulteu programació

"Bunyols amb xocolate" 6 de març
"Arròs al forn amb carabassa" 13 de març
"Cuina infantil" 28 de març


Els tallers aniran completan-se per ordre d'inscripció intentant que puguen particpar el major nombre de persones. Per això es prioritzarà sempre les persones que no han fet cap taller.Es tancarà la inscripció Divendres a les 12h

 

 

© 2015 - Ajuntament de Catarroja - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball