La agencia AFIC >> Saludos desde la concejalía

Des de la Regidoria d'Impuls Econòmic que encapçale, volem fomentar l'economia local, conscienciant als veïns i veïnes per realitzar un consum responsable, recolzant als comerciants i fomentant les noves iniciatives dels emprenedors/es.

El comerç local és sinònim de qualitat i atenció personalitzada, per això, volem difondre aquests valors mitjançant campanyes continuades que remarquen la seva importància.

Volem reconèixer la importància del treball que realitzen les diferents associacions de comerciants (ACYPE i ASMERCAT) i d'empresaris (AECA), i per això, des d'aquesta regidoria impulsarem la creació del Consell del Comerç i la Indústria, per sumar esforços i col.laborar amb les diferents iniciatives que es duguen a terme.

Des de l'Agència pel Foment d'Iniciatives Comercials (AFIC), es pretén impulsar el procés de modernització del comerç local, recollint a aquesta web, els principals aspectes d'interès dels comerciants, empresaris i ciutadans.

Recordeu que estic a la vostra disposició per escoltar els vostres suggeriments i vos anime a participar activament per dur endavant aquest nou projecte d'impuls del comerç local.

Rep una salutació ben cordial,

Lorena Silvent i Ruiz

Regidora d'Impuls Econòmic a l'Ajuntament de Catarroja.

Mvl. 673.69.26.61

lsilvent@catarroja.es

© 2021 - Ajuntament de Catarroja - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo