La agencia AFIC >> Saludos desde la alcaldía

 

Estimades veïnes, estimats veïns,

L'activitat del xicotet comerç sempre s'ha caracteritzat per tres aspectes essencials: la relació de confiança amb la clientela, l'atenció personalitzada i la prestació d'un servici de qualitat. Junt amb els valors humans que sustenten estes pràctiques mercantils molt arrelades que formen part de la nostra vida quotidiana, el sector comercial ha suposat també una font de riquesa, creació d'ocupació i desenvolupament econòmic per al municipi de Catarroja. Catarroja és un referent comercial que, a més a més, té l'oportunitat d'oferir productes arrelats a la nostra terra; a l'horta i a la marjal.

Sense perdre eixos trets tradicionals que ho identifiquen, el comerç de Catarroja ha sabut adaptar-se amb èxit als avanços tècnics per mitjà de processos de modernització i innovació que li han permés créixer i afrontar amb garanties els reptes, aprofitant els avantatges competitius. Este portal del comerciant, sorgit de la col·laboració entre l'administració local i autonòmica, és un clar exemple de com la "virtualitat" de l'espai 'On line' pot transformar-se en una ferramenta al servici dels professionals del comerç i de la ciutadania, gràcies a les seues múltiples utilitats informatives i formatives. Des d'esta finestra al futur pot veure's un present no exempt de dificultats, encara que ple de grans oportunitats que anirem descobrint junts.

L'Ajuntament de Catarroja, compromés amb el benestar de tots els seus ciutadans i ciutadanes, aposta decididament per esta iniciativa tecnològica que ens acosta encara més al nostre comerç, el de tota la vida.

L'alcalde,

Jesús Monzó i Cubillos

© 2021 - Ajuntament de Catarroja - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo